Nieuwsberichten

= = = 01-02-2024 = = =

Zwangerschapsverlof

Afgelopen week is Ilja met een welverdiend zwangerschapsverlof gegaan. De oncologische fysiotherapie en oedeemtherapie zal zodoende de komende maanden niet verzorgt kunnen worden door onze praktijk.

We wensen Ilja veel succes en plezier en zien haar over een paar maanden graag weer terug.

We houden u op de hoogte!

 

= = = 30-01-2024 = = =

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We zijn weer tot uw beschikking na een sportief en gezellig ski-uitje in de Oostenrijkse sneeuw met de collega’s uit Middelharnis.

= = = 01-09-2019 = = =

 

Wanneer je aan komt bij fysiotherapiepraktijk Poortwijk zie je direct de verandering. De gevel ‘springt’ er als het ware uit. Een nieuw logo, meer kleur. Een frisse wind. Geweldig!

Nieuwe eigenaren Barbara van Tiggelen en Dimitri Koch stralen net als de praktijk.  ‘Aandacht voor het hele gezin’ wordt gesymboliseerd door het nieuwe logo. En daar staan ze ook voor!

Barbara is behalve algemeen fysiotherapeute ook kinderfysiotherapeute. Dimitri is algemeen fysiotherapeut en manueel therapeut. Beide hebben ze veel ervaring opgedaan de afgelopen 20 jaar bij een groepspraktijk in Middelharnis.

Beiden waren toe aan de grote stap naar een eigen praktijk. Ze wonen allebei in Oud-Beijerland, dus toen de kans kwam hier praktijk Poortwijk over te nemen, hoefden ze niet erg lang na te denken. Dat Dimitri één van de vorige eigenaren kende maakte de overname nog gemakkelijker.

Up-to-date qua kennis en scholing met een hedendaagse kijk op het vak.

Geloof in een persoonlijke, actieve aanpak alsmede hedendaags met onder andere een app met je eigen afspraak en persoonlijke huiswerkoefeningen.

Met enige trots en veel enthousiasme ontvangen we u graag in onze praktijk!