Therapeuten

Dimitri Koch

                                                                                                    Ik ben fysiotherapeut sinds 1998 en manueeltherapeut sinds 2005. Verder veel ervaring met sportblessures /revalidatie, COPD en dry needling.

Ik heb een sportieve kijk op het leven en zo benader ik de gezondheidsproblemen in relatie tot het bewegingsstelsel van mijn cliënten ook. De eerste 20 jaar met veel plezier gewerkt in loondienst in Middelharnis en nu sinds een aantal jaar een eigen maatschap in Oud-Beijerland.

Fysiotherapie is maatwerk! Mijn visie op het vak is dan ook gericht op de kleinere praktijken (persoonlijk/betrokken) met meerdere specialiteiten (kwaliteiten) en waar nodig samenwerken!

Samen met (kinder)fysiotherapeute en dorpsgenoot Barbara van Tiggelen en oncologisch fysiotherapeute Ilja Plaisier vormen wij een mooi team van ervaring en competenties.

Toen ik in nog in Middelharnis werkte kreeg ik vaak de vraag “of ik nog een goede fysiotherapeut kende in Oud-Beijerland” en “jammer dat je zo ver weg werkt”, tegenwoordig kan ik zeggen
 “Fysiotherapie Poortwijk”!

E-mail Dimitri: d.koch@fysiopoortwijk.nl

Barbara van Tiggelen - van Zanten

In 1999 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de hoge school Rotterdam.

Na mijn studie ben ik gaan waarnemen in een praktijk in Middelharnis waar ik al snel een vast contract kreeg.

Sinds 2005 ben ik afgestudeerd kinderfysiotherapeut en is mijn werk zeer divers, omdat ik patiënten behandel tussen de 0 en 100 jaar. En dit geeft veel voldoening.

Na 20 jaar in Middelharnis in loondienst gewerkt te hebben was het een mooie uitdaging om samen met Dimitri in 2019 onze eigen praktijk te starten.

Inmiddels is de praktijk met Ilja Plaisier nog een ervaren collega rijker en vormen wij een mooi team aan expertises.

E-mail Barbara: b.vantiggelen@fysiopoortwijk.nl

Ilja Plaisier

Ik ben Ilja Plaisier, in 2011 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut.

Sindsdien opgeleid tot oedeemtherapeut (vodder) en master oncologiefysiotherapie. Wat in eerste instantie leek op een verstandig gekozen carrièrerichting is door persoonlijke ervaringen een passie geworden. Ik hou van het begeleiden, coachen en behandelen van mensen met en na kanker. De veerkracht zien en hervinden bij mensen met kanker is mooi om mee te mogen beleven.

Daarnaast ben ik getrouwd met François en touren we met ons camperbusje graag Europa door. Skiën, lezen en festivals horen tot mijn lievelingsdingen. 

E-mail Ilja: info@fysiopoortwijk.nl